Juventuse edukas eurohooaeg lööb Itaalia jalgpalliliidu plaanid sassi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juventus
Juventus Foto: SCANPIX

Itaalia jalgpalliliit ei osanud ilmselt arvestada, et mõne kohaliku klubi eurohooaeg niivõrd edukaks kujuneb, et koguni Meistrite liiga finaalikoha nimel võideldakse. Nii läks aga Torino Juventusega, kes võitis poolfinaali avamängus 2:1 Madridi Reali.

Meistrite liiga finaal toimub kuuendal juunil. Asja teeb aga keeruliseks see, et Itaalia jalgpalliliit korraldab kohaliku karikafinaali kõigest päev hiljem ning seal mängib Juventus Lazioga. Kui Juventus peaks kahe mängu kokkuvõttes Realist jagu saama ja ka Meistrite liiga finaali pääsema, siis seisavad Itaalia jalgpallijuhid keerulise olukorra ees.

Väidetavalt on jõutud otsusele, et Juventuse euroedu korral toimub kohalik karikafinaal 20. mail. Müüki tulevatel piletitel on kirjas aga kaks kuupäeva. Seega ei tea jalgpallifänn enne järgmist nädalat, millal karikafinaal tegelikult toimub.

Kuna Itaalia meistritiitli on Juventus juba kindlustanud, siis võivad nad eduka hooaja lõpu korral võita ka kolm kõige tähtsamat karikat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles