Red Bull stardib Hispaanias uuendatud masinatega

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniil Kvjat tänasel vabatreeningul.
Daniil Kvjat tänasel vabatreeningul. Foto: SCANPIX

F1 karussell on jõudnud sel nädalavahetusel Hispaaniasse, kui sõidetakse Barcelona ringrajal. Tänasel esimesel vabatreeningul demonstreeris oma masinate uut nii-öelda nina Red Bulli meeskond.

Red Bulli meeskonnal oli seni probleeme oma autode lühema esiosaga, sest need ei läbinud Rahvusvahelise Autospordiliidu (FIA) avariiteste. Nüüdseks on need probleemid aga lahenduse leidnud ja täna sõidetud esimesel vabatreeningul demonstreeris meeskond Daniil Kvjat autol uut lühemat ninaosa.

Lisaks uuele ninaosale stardivad nii Kvjat kui meeskonna teine sõitja Daniel Ricciardo sel nädalavahetusel uute mootoritega, sest Red Bulli partner Renault teatas eile, et nad on käesolevaks nädalavahetuseks oma jõuallikaid parandanud. «Ma ei taha sündmustest ette rutata, aga sel nädalavahetusel on võimalus, et saame taas konkurentsivõimelisteks vähemalt Williamsitega ja natukenegi lähemale Ferrarile,» selgitas etapi eel Ricciardo.

Täna sõidetakse Barcelonas ka teine vabatreening, homme on kavas viimane vabatreening ja kvalifikatsioon, põhisõit algab pühapäeval Eesti aja järgi kell 15.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles