Raul Must ja Karoliine Hõim alustasid tähtsat Sloveenia turniiri edukalt

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must.
Raul Must. Foto: Liis Treimann

Euroopa Karikaetapil Ljubljanas, kus jagatakse esimesed olümpiamängude kvalifikatsiooni arvestusse minevad punktid, said esimeses ringis võidud Raul Must ja Karoliine Hõim.

Must, kellel on turniiril kuues asetus, alistas endast maailmaedetabelis sadakond kohta madalamal paikneva horvaadi Zvonimir Durkinjaki 21:18, 21:13. Musta treeneri Mart Siliksaare sõnul on turniiri esimene mäng alati keeruline.

«Esimeses geimis võttiski Raulil aega mängu sisse elamine, kuid geimi lõpus suutis ta olla agressiivsem, mängida ründavalt ning võita mitu head pallivahetust. Teine geim oli esialgu samuti tasavägine, kuid siis muutis Raul oma mängu kiiremaks ja sai eduseisu ning lõpp oli vormistamise küsimus,» iseloomustas treener Siliksaar Musta mängu. Teise ringi kohtumine peetakse täna õhtul ning Musta vastane selgub soomlase Kalle Koljoneni ja Walesi esindava Daniel Fonti vastasseisust.

Karoliine Hõim pidi esimeses kohtumises rohkem vaeva nägema ning ukrainlanna Marina Ilinskaja alistamiseks läks vaja kolme geimi. Esimese geimi eestlanna kaotas, kui teises oli selgelt vastasest parem ja kolmandas geimis vormistas võidu tulemusega 16:21, 21:4, 21:14. Hõim mängib järgmisena kolmanda paigutusega belglanna Lianne Tani vastu.

Getter Saar kvalifikatsiooniturniirilt põhitabelisse ei pääsenud, kaotades Darja Samartšantsile Ukrainast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles