Kerde: kui kaotad, oled teinud midagi valesti

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üllar Kerde.
Üllar Kerde. Foto: Toomas Huik

Täna pisut enne südaööd istub Moskva Dinamo peatreener Üllar Kerde koos oma meeskonnaga lennukisse, et võtta ette neli tundi kestev reis Jekaterinburgi. See on hooaja keskel peatreeneriks saamise järel kümneid tuhandeid kilomeetreid lennanud eestlasele selle hooaja viimane pikem reis. Kui Dinamol õnnestub Uuralites asuvas linnas saada üks võit, on nad Venemaa Superliiga pronksmedalite omanikud. Kahe kaotuse ja seeria viigistumise korral peetakse otsustav lahing Moskvas.

Kuigi hooaeg jõuab Venemaal lõpule, ei pruugi see Kerde jaoks tähendada idanaabrite juures töötamise lõppu. Dinamo Venemaa karikavõistluste finaali viinud ja nüüdseks Superliiga pronksiseerias 2:0 eduseisu juhtinud kogenud treeneri laual on kuus tööpakkumist.

«Pakkumise on teinud ka praegune koduklubi, aga huvi tuntakse teistestki kohtadest,» rääkis Kerde ja lisas, et Eesti klubid nende hulka ei kuulu. «Loomulikult olen juba mõtelnud, mida ja kuidas edasi teha, aga kõigepealt lõpetan siin hooaja ära, tulen koju ning alles siis otsustan.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles