Jüri Lepp Kehra võidust: kui Serviti poolajaga kuue värava peal hoida, tuleb rahul olla

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kehra peatreener Jüri Lepp.
Kehra peatreener Jüri Lepp. Foto: Liis Treimann

HC Kehra käsipallimeeskond võitis Eesti meistrivõistluse finaalseeria teises mängus Põlva Servitit võõrsil 26:20 ja viigistas seeria seisu 1:1 peale.

Põlva võitis esimese poolaja 14:13, aga teise poolaja alustuseks rebis Kehra 18:14 ette. Serviti jõudis korra veel ühe värava kaugusele, aga lõpus olid Kehra pallurid selgelt kindlamad.

Kehra peatreener Jüri Lepp ütles pärast kohtumist Postimehele, et teise poolaja kohta on tal raske palluritele etteheiteid teha. «Peab rahul olema, eriti kaitsega. Kui lasta visata ainult kuus väravat ja sealjuures neid pikka aega üldse nullil hoida, siis tehti kaitses head tööd.»

Esimese kohtumise kaotas Kehra koduväljakul napilt 27:28. «Kahe mängu vahel palju muuta ei saa. See seeria on selline, et ühel päeval on ühel parem päev ja teisel teine. Seekord toimis meil meeskondlik mäng paremini, ei olnud nii, et üksinda punnitati. Võideldi kõvasti, selle eest peab meeskonnale au andma,» rääkis Lepp.

Siiski leidis ta, et arenguvaru on Kehral veel küll. «Teisel poolajal oli tasavägiseid hetki küll, seekord lahendasime need paremini kui kodus, aga ründe poole pealt ei näidanud me kindlasti ideaalset esitust,» sõnas Lepp.

Kehra poolt viskas 8 väravat Jevgeni Buinenko, Jürgen Rooba lisas 6 väravat. Serviti poolt vastas Ardo Puna 6 tabamusega, Pavel Turajev ja Carl-Eric Uibo lisasid 3 väravat.

Kolmas mäng peetakse esmaspäeval Kehras. Hoolimata teise matši edust tõdes Lepp, et lõdvaks ei tohi kehralased kindlasti lasta. «Nii rumalad me pole, et kolmanda mängu eel rahulikud oleksime.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles