Mourinho palus Abramovitšil Chelsea mängijaid mitte müüa

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho
Jose Mourinho Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi peatreener Jose Mourinho palus Briti meedia sõnul klubi omanikku Roman Abramovitši, et too ei müüks Chelsea staare.

Palju on räägitud teiseks väravavahiks langenud Petr Cechi lahkumisest, sest kogenud puurilukk soovib rohkem mänguaega teenida. Ka tema lahkumist palus Mourinho takistada, vahendab Daily Mail. Cechi vastu on suurt huvi näidanud Londoni Arsenal.

«Kõige olulisem on, et meie lõppenud hooaja meeskond säiliks ja kedagi ei müüdaks,» rääkis Mourinho. «Praeguses meeskonnas pole ühtegi mängijat, keda ma müüa sooviksin.»

Lisaks kinnitas Chelsea Inglismaa meistritiitlini viinud peatreener, et soovib meeskonda tugevdada. «Teistes liigades võib tiitli võitnud meeskond ka järgmisel hooajal edu tuua, aga mitte siin. Inglismaal tuleb meeskonda kahe hooaja vahel tugevdada. See meeskond jääb tiitli kaitsmisel nõrgaks,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles