Fotod: Manchester United suutis lõpuks ometi võidu võtta

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi võiduväravat tulid tabamuse autori Marouane Fellainiga (keskel) tähistama ka ülemeelikud fännid.
Manchester Unitedi võiduväravat tulid tabamuse autori Marouane Fellainiga (keskel) tähistama ka ülemeelikud fännid. Foto: MATT DUNHAM/AP

Inglismaa jalgpalli Premier League'is sõitis kolm kaotust järjest saanud Manchester United külla samuti kaotustelainel olnud Crystal Palace'ile. United suutis kohtumisest 2:1 võitjana välja tulla ja seega pole medalilootused veel täielikult kadunud.

United läks 19. minutil Juan Mata penaltist juhtima, aga 57. minutil Jason Puncheon viigistas. Manchesteri klubi suutis võõralt väljakult siiski tänu Belgia koondislase Marouane Fellaini 78. minuti tabamusele kolm punkti võtta.

Unitedil on 36 kohtumisega kogutud 70 punkti, millega paiknetakse Premier League'i tabelis neljandal kohal. Manchester Cityl ja Londoni Arsenalil on vaid kaks punkti enam, aga Cityl on varuks üks kohtumine ja Arsenalil kaks. Tabelit juhib meistritiitli kindlustanud Londoni Chelsea 83 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles