Lähis-Ida allikad: Guardiola siirdub suvel Manchesteri

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pep Guardiola
Pep Guardiola Foto: SCANPIX

Ülemaailma spordikanal beIN Sports, mida rahastab Katari riik, teatas, et Müncheni Bayerni jalgpalliklubi peatreener Pep Guardiola lahkub suvel klubist ning asub juhendama Manchester City meeskonda.

Spordikanal teatas Twitteri vahendusel, et Guardiola on jõudnud kokkuleppele, et juhendab Cityt vähemalt järgmise hooaja lõpuni, vahendab Eurosport. Endine Sky uudisteankur Richard Keys, kes nüüd Lähis-Idas töötab, kinnitas ka omalt poolt, et Guardiola on Inglismaa klubiga sõlminud suusõnalise kokkuleppe. Lisaks kirjutas Keys Twitteris, et City plaanib ka 100 miljoni dollari suurust pakkumist Juventuse poolkaitsja Paul Pogba eest.

Kuulujutu muudub ebatavaliseks tõisiasi, et City opereerib pigem Abu Dhabist pärit rahaga ning on küsitav, miks Katari meediakanal sellist infot jagama peaks. Lisaks on Guardiola korduvalt kinnitanud, et tal pole plaanis sellel suvel Bayernist lahkuda. Sama meelt on olnud ka kõik Müncheni klubi juhid.

Hooaja lõpus on Bayerni esitused aga kahvatuks jäänud. Viimased neli mängu on kaotatud ning välja langeti ka Saksamaa karikasarjast. Suure tõenäosusega saab uuel nädalal otsa ka euroteekond, kun Meistrite liiga poolfinaali avamängus koatas München koguni 0:3 Barcelonale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles