Eesti rattalootusele hooaja avavõit

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aksel Nõmmela
Aksel Nõmmela Foto: Sander Maasing

Aksel Nõmmela (Team Pro Bike Shop St Etienne) võitis Prantsusmaal eliitamatööride velotuuril Essor Breton 162 km pika neljanda etapi.

Sõidu algul eraldus peagrupist neliteist meest, kelle hulka kuulus lisaks Nõmmelale ka saarlane Steven Kalf (Creuse Oxygene Cyclisme). Jooksikud jäidki peagrupile püüdmatuks ning lõpuringidel klaarisid jooksikud arved omavahel, vahendab rattaprofid.ee.

Nõmmelal õnnestus koos kolme mehega viimastel kilomeetritel teistel eest ära saada ning CFC kasvandik napsas lõpuga oma. Kalf lõpetas seitsmendana. Nõmmela rääkis rattaprofid portaalile, et spurtis 200 meetrit enne finišit olnud viimasesse kurvi esimesena sisse ning lõpusirgel ei õnnestunud enam kellegil temast mööduda.

St Etienne'i ratturid paistavad väga heas hoos olevat, sest alles eile võitis samal tuuril kolmanda etapi Nõmmela meeskonnakaaslane Xavier Brun.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles