Varrak: Tartu võitmine ei saa kindlasti lihtne olema

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Varrak
Alar Varrak Foto: Mihkel Maripuu

Kolmapäeval algab korvpalli Eesti meistrivõistluste finaalseeria, kus vastamisi lähevad taas Kalev/Cramo ja Tartu Rock. Favoriidikoorem on Kalevi õlult, kuna viimasel neljal aastal on nad finaalis võitnud Rocki kuivalt 4:0. Lisaks näidati tänavu suurepärast mängu VTB Ühisliigas, kus jäädi napilt veerandfinaalist välja. Kalevlaste peatreener Alar Varrak kinnitab, et tegelikult pole meeskonna seis finaali eel kuigi ideaalne.

«Arvestades meie praegust seisu, siis see (võitmine – toim.) kindlasti nii lihtne olema ei saa, kui eksperdid arvavad,» rääkis Kalevi peatreener Alar Varrak Vikerraadio «Spordipühapäeva» saates, vahendab ERR Sport.

Poolfinaalseeria viimases kohtumises väljakule tulnud Oleksi Petšerov on siiski endiselt vigastatud, Armands Škele pole teinud ühtegi meeskonnatrenni pärast teist poolfinaali. Indrek Kajupangal on reielihase venitus, millega on hooaeg suure tõenäosusega läbi ja Sten Olmrel on operatsioonipõlv problemaatiline.

«Me oleme Tartuga sel aastal mängudega 1:2 kaotusseisus, ma ei näe küll mingeid alahindamise võimalustki. Seal on ikkagi väga kogenud ja oma parimas eas koondislased, kes on käinud tulest ja veest läbi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles