Frank Liivaku klubi saab jahtida pääsu kõrgemasse liigasse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frank Liivak (11) Eesti koondise sägis.
Frank Liivak (11) Eesti koondise sägis. Foto: Erik Prozes

Eesti jalgpallikoondise ründaja Frank Liivak ja tema tööandja Alcobendas Sport kaotasid küll Hispaania neljanda liiga eelviimases voorus 1:2 Internacionalile, kuid lähevad sellegipoolest mängima edasipääsu peale, kirjutab Soccernet.ee.

22. veebruarist kestnud kaotusteta seeria sai küll võõrsil Internacionali vastu läbi, kuid tugev hooaja lõpp on Alcobendasele kindlustanud koha üleminekumängudel. 90 minutit mänginud Liivaku tööandja jäi teisel poolajal 0:2 kaotusseisu ja kuigi vahet vähendati 84. minutil, ei õnnestunud viiki välja võluda.

Enne viimast liigahooaja mängu hoiab Alcobendas endiselt teist kohta, kuid Union Adarve on samuti kogunud 63, Sanse 62 ja Alcorconi II võistkond 60 punkti. Et viimases voorus kohtuvad aga Sanse ja Alcorcon omavahel, mahub Alcobendas ka kaotuse korral igal juhul nelja parema sekka.

Alcobendas lõpetab hooaja järgmisel pühapäeval, kui võõrustatakse tabeli keskmikku Mostolest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles