Galerii: viik Chelseaga kustutas Liverpooli unistuse Meistrite liigast

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Inglismaa kõrgliigas tegid meistritiitli juba kindlustanud Chelsea ja Liverpool Londonis 1:1 viigi.

Skoori avas 5. minutil Chelsea keskkaitsja John Terry, kuid 44. minutil viigistas Liverpooli kapten Steven Gerrard seisu. Liverpoolile tähendas viik seda, et neil on nüüd tabelis koos 62 punkti ning neljandal kohal olevast Manchester Unitedist jäädakse kaks vooru enne hooaja lõppu maha kuue punktiga.

Kuna Liverpooli väravate vahe on vaid +11, Unitedil aga +25, pääseks Liverpool Meistrite liigasse viivale neljandale kohale ainult juhul, kui nemad võidaksid ja United kaotaks mõlemad alles jäänud kohtumised, kusjuures Liverpoolil tuleks tagasi mängida ka nimetatud 14-väravaline vahe. Otse pääsevad Meistrite liiga alagrupiturniirile Inglismaalt kolm esimest meeskonda, kelleks on lisaks Chelseale tõenäoliselt Manchester City ja Londoni Arsenal. Manchester United peab mänge Meistrite liigas alustama eelringist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles