Martin Loo jõudis Austrias poodiumile

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Loo (vasakult neljas) poodiumil
Martin Loo (vasakult neljas) poodiumil Foto: Erakogu

Maastikurattur Martin Loo võistles sel pühapäeval Austria karikasarja etapil, mis oli UCI esimese kategooria võistlus, ja saavutas meeste eliitklassis (stardiring pluss 8 ringi) teise koha.

«Startisin esimesest reast ja olin kohe sõidu algusest eesotsas. Liidrite kuuemeheline seltskond lagunes esimese paari ringiga ja kolmandast ringist kuni eelviimase ringini sõitsin koos hilisema võitja Gerhard Kerschbaumeriga,» kirjeldas Loo. «Ta üritas juba algusest peale oma teed minna, kuid suutsin ta korduvalt jälle kinni püüda. Esimesel ja kõige pikemal tõusul oli ta minust veidi teravama jalaga ja eelviimasel ringil tegi seal ka otsustava mineku. Suutsin veel vahe paari rattapikkuse suuruseks sõita, aga viimasel ringil läks tõusul jällegi vahe suuremaks ning enam ma talle järgi ei jõudnud.»

Võitnud austerlasele Kerschbaumerile kaotas Hawaii Expressi tiimis sõitev Loo lõpuks 21,7 sekundiga. Kolmas oli eestlasest üle minuti aeglasem olnud itaallane Daniele Braidot.

Veidi vähem kui kahe nädala pärast algab 2015. aasta maailmakarikasari.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles