Ojamaa andis taas väravasöödu ja aitas Sarpsborgi võidule

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa (keskel).
Henrik Ojamaa (keskel). Foto: sarpsborg08.no

Eesti jalgpallikoondise ründaja Henrik Ojamaa aitas väravasööduga oma koduklubi Sarpsborg 08 Norra kõrgliigas võidule, punkti teenisid ka teine koondislane Karol Mets ja tema tööandja Stavangeri Viking, kirjutab Soccernet.ee.

Nädala keskel karikamängus kaks tulemuslikku söötu andnud Ojamaa jätkas oma tegusid ka liigamängus, kui Sarpsborg kodumurul Haugesundi vastu 3:0 võidu võttis. Eesti koondislane alustas küll vahetuspingilt, kuid sekkus 66. minutil ning andis söödu mängu viimasele väravale. 

Viigipunkti sai kirja Karol Metsa koduklubi Stavangeri Viking, kes mängis kodus 1:1 viiki Odd Grenlandiga. Teist mängu järjest pallis Mets osa mängust poolkaitses – kuigi eestlane alustas kohtumist keskkaitses, mängiti avapoolaja keskel asjad veidi ümber, mille tulemusena liigutati Mets poolkaitsjaks. Võistlustules oli ka Pavel Londaku leivaisa Bodö/Glimt, kes väravasajuks kujunenud mängus jäi kodus tulemusega 3:5 alla Stromsgodsetile. Hiljuti vigastada saanud Londak jälgis mängu vahetuspingilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles