Kaks nädalat tagasi kaklemise pärast arreteeritud naiskorvpallurid abiellusid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Glory Johnson ja Brittney Griner abielutseremoonial.
Glory Johnson ja Brittney Griner abielutseremoonial. Foto: Instagram

Kaks maailma parimate naiskorvpallurite sekka kuuluvad Brittney Griner ja Glory Johnson abiellusid nädalavahetusel USA-s Phoenixis.

Vaid kaks nädalat tagasi oli paar aga nii suures tülis, et seda pidi lahutama politsei ja lõpuks naised arreteeriti. 203 cm pikkuse Grineri käelt leiti hambajälgi, lisaks sai viga ka ranne ja sõrmed. «Asi läks kakluseks kätte. Hakkasime vaidlema, läksime kättpidi kokku, lõpetasime ära, läksime uuesti kaklema, lõpetasime jälle ära, kaklesime veel ja siin me nüüd siis oleme,» ütles Griner politseijaoskonnas.

Foto: HANDOUT/REUTERS

Brittney Griner (vasakul) ja Glory Johnson politseijaoskonnas.

Pärast vahejuhtumit lubasid mõlemad osapooled oma käitumist parandada ja jätkasid ettevalmistusi abiellumiseks. Reedel jõudiski õnnelik päev kätte.

24-aastane Griner tuli 2014. aastal Phoenix Mercury ridades naiste NBA ehk WNBA meistriks ja valiti hooaja parimaks kaitsemängijaks. Tema eakaaslane Johnson (Tulsa Shock) on sarnaselt Grineriga kahel korral valitud WNBA Tähtede mängule.

Johnson-Griner Wedding Tapatio Cliffs Resort @brittneygriner

A photo posted by missvol25 (@missvol25) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles