Hispaania esiliigas hooaega lõpetav Sven Kaldre: ei tea, miks ma mängida ei saa

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sven Kaldre Force Lleida särgis.
Sven Kaldre Force Lleida särgis. Foto: Force Lleida

Vaatamata pühapäeva õhtul esitatud südile partiile on Sven Kaldre koduklubi Force Lleida Hispaania tugevuselt teises liigas (Liga Adecco Oro) poolfinalis Ourense vastu 0-2 taga. Kaldre pole senises kahes mängus platsile saanud.

Lleida kaotas võõrsil avamängu 61:75 (20:30). Kataloonia klubis tegid enim skoori lätlane Janis Kaufmanis ja Michael Fakuade 13 punktiga ning Gregory Kahlig 12 punktiga.

Eile läks mäng lisaajale. Lleida juhtis poolajaks 38:32, normaalaeg aga lõppes 74:74 viigiga. Viieminutlise lisaaja järel oli Ourense peal 83:81. Kahlig tõi Lleida kasuks 20, Kaufmanis 17 ja Javier Mugica 13 silma.

Basket.ee küsis Sven Kaldre käest, kas tema koosseisust väljajäämine on pelgalt treeneri otsus või segab teda ka mingi vigastus, tervisehäda.

– „Tere. Mul on keeruline enda olukorda kommenteerida. Treener on minuga rahul, aga mul on olnud varasemates mängudes ebaõnnestumisi ja teistel on läinud paremini. Ega ma muud ei oskagi öelda, eks hooaja lõppedes saan rohkemat teada. Olen igal mängul kaasas ja enda hinnangul ka vormis, aga siin ei panda mängijat protokolli isegi kirja, kui minutit mängida ei saa.“

Positiivne on küll see, et Kaldre pole kordagi playoffis üles antud 12 mehe hulgast välja jäänud. Samas, hooaega alustas Kaldre siiski algiviisiku mängijana.

Teises poolfinaalpaaris on seis 1-1. Breogan Lugo võitis avamängus Valladolidi 95:83 (Alejandro Llorca Castillo 24+8+7, Mamadou Samb Mbaye 19 – Roman Montanez 22, Sergio De La Fuente 21).

Eile aga Valladolid võitis võõrsil 76:73, vaatamata poolaja kaotusele 26:37. Valladolid oli viimasel veerandil 27:14 parem. Sergi Pino tõi võitjaile 22 punkti, Alejandro Lopez tõi Breoganile 18 silma.

Kolmandad mängud peetakse eeloleval reedel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles