Serviti peatreener: tugev meeskond oleks vahe tagasi mänginud, ju me polnud tugevad

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serviti peatreener Kalmer Musting.
Serviti peatreener Kalmer Musting. Foto: Erik Prozes

Eesti meeste käsipalli meistriliiga finaalseerias kohtusid täna kolmandat korda HC Kehra/Horizon Pulp&Paper ning Põlva Serviti, täna võttis 33:26 võidu Kehra meeskond. Seerias 1:2 kaotusseisu jäänud Põlva tiimi peatreener Kalmer Musting tunnistas, et täna jäädi hätta vastaste väravavahiga, kuid lisas, et iga mäng on olnud erineva iseloomuga ja nii on seerias veel kõik võimalik.

«Tänane mäng oli juba käsipalli moodi ja mängiti mõlemalt poolt kiiret käsipalli,» ütles Musting pärast mängu lõppu. «Vastaste väravavaht oli meie jaoks täna ületamatu ja seda eriti teisel poolajal. Läbi mängu kaotasime palju 1:1 duelle. Kui oleksime ise vahe kolme peale saanud, siis oleks võinud mäng tasavägisem olla. Aga kui ise viskad pihta ja vahe on kolme asemel hoopis viis, siis on raske,» lisas Musting, kelle hoolealused kaotasid avapoolaja 14:17, kuid jäid teise poolaja esimese kümne minuti järel kaotusseisu 17:23. «Tugev meeskond oleks vahe tagasi mänginud, nii et ju me polnud täna tugevad,» tunnistas Põlva peatreener.

Kolme võiduni mängitava seeria neljas kohtumine peetakse reedel Serviti kodusaalis. Musting nentis, et senised kolm mängu on kõik olnud erinevad ja kuigi tema hoolealustel on selg vastu seina, pole nad veel alla andnud.

«Kõik mängud on olnud erinevad; ei ole nii, et vaatad ühe mängu ära, teed korrektuurid ja need asjad on korras. Raske saab olema, aga tuleb see ära võtta ja siis vaatame edasi,» lubas Musting.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles