Uruguay ei saa Suarezi koondises kasutada

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uruguay koondise tähtründaja Luis Suarez.
Uruguay koondise tähtründaja Luis Suarez. Foto: SCANPIX

Uruguay jalgpallikoondis ei saa tänavusel Copa Americal kasutada oma tähtründajat Luis Suarezi, kuna ta kannab rahvuskoondiste tasandil jätkuvalt mängukeeldu.

2014. aasta MM-il itaallase Giorgio Chiellini hammustamise eest 9-mängulise rahvuskoondiste matšides osalemise keelu saanud Suarez ei tohi veel peaaegu aasta hiljem jätkuvalt Uruguayd esindada ning tal poleks võimalik Lõuna-Ameerika meistrivõistlustel mängida isegi siis, kui tiitlikaitsja rollis Uruguay peaks jõudma hiliste faasideni välja, vahendab Soccernet.ee.

Loomulikult ei hakanud treener Oscar Tabarez teda seetõttu Tšiilis toimuvale Copa Americale kaasa võtma ning ta kinnitas esmaspäeval avaldatud koosseisuga, et on Suareze puudumise korvamiseks sisse toonud kaks väiksemate kogemustega ründajat Diego Rolani ja Jonathan Rodrigueze näol, kellest esimene pallib Bordeaux's ja teine Benficas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles