Täna ja homme selguvad jalgpalli karikafinalistid

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flora mängijad.
Flora mängijad. Foto: Tairo Lutter

Täna ja homme peetakse nii meeste kui ka naiste jalgpalli karikavõistluste poolfinaalmänge ning selguvad need võistkonnad, kes 30. mail A. Le Coq Arenal peetaval suurel klubijalgpalli päeval hinnatud trofeede pärast võitlusesse astuvad.

Evald Tipneri nimelisele autasule mängitavas meeste karikasarjas võõrustab täna kell 19 A. Le Coq Arena I muruväljakul Esiliiga tippu kuuluv Tallinna FC Flora duubelvõistkond Premium liigas viimasel kohal asuvat Paide Linnameeskonda. Homme, 13. mail kell 19 on A. Le Coq Arenal peetavas teises poolfinaalis vastamisi FC Flora ja Nõmme Kalju.

Tallinna FC Flora II – Paide Linnameeskond

12. mai kell 19:00 A. Le Coq I muruväljak

FC Flora duubli juhendaja Paul Kask: «Jättes korraks tahaplaanile selle, et tegemist on karika poolfinaaliga ja keskendudes vaid ühele eraldiseisvale mängule, on kõik suuresti sama nagu mängupäeval ikka. Väljakule tulevad kaks meeskonda, kes mõlemad soovivad olla vastasest paremad. Just sellise mentaliteediga läheme ka eesootavale mängule, sest kaotada pole meil midagi!»

Flora pallur Herol Riiberg: «Ees on ootamas mäng järjekordse Premium liiga satsiga, kes meie vastu eksida ei tohi, see tähendab, et meie saame mängule minna täiesti puhta meele ja rahuliku südamega. Arvan, et väärime kohta poolfinaalis, mõlemal satsil on head võimalused finaali jõudmiseks. Kes sinna jõuab, näeme alles peale kohtuniku lõpuvilet.»

Paide peatreener Meelis Rooba: «Karikas peame võtma mäng korraga, seekord on vastaseks Flora II, kes on Esiliiga liider. Kindlasti ei tohi vastast alahinnata, mehed peavad mängima maksimaalse keskendatusega ja kompakselt meeskonnana.»

Paide ründaja Vjatšelsav Zahovaiko: «Finaali pääsemiseks peame pingutama oma võimete piiril. Unistame finaalist ja teeme kõik selleks, et unistus saaks teoks.»

Tallinna FC Flora – Nõmme Kalju FC

13. mai kell 19:00 A. Le Coq Arena

Flora peatreener Norbert Hurt: «Meeskond on heas seisus ja teades seda, et kui läheme euromänge mängima, siis peamegi selliste koormustega harjuma. Mulle teeb see isegi rõõmu, et saame juba praegu nii palju tugevaid mänge järjest. Oleme teinud eelmisest mängust Kaljuga omad järeldused ja ma arvan, et see mäng tuleb meie jaoks oluliselt teistsugune.»

Kodumeeskonna poolkaitsja Andre Frolov: «Peame võrreldes aprillikuise 0:2 kaotusega oma mängu parandama. Selles mängus jäi mõningaid asju puudu, oleme neid asju arutanud ja proovime nüüd väljakul ellu viia. Kalju oli eelmises mängus parem ja nüüd proovime meie sellega vastata. Loodame, et ilm oleks ilus ja rahvast tuleks palju toetama!»

Kalju peatreener Sergei Terehhov: «Mängud Floraga on alati intrigeerivad ning ees ootab suure kaaluga mäng. Valmistume mänguks ette põhjalikult ning tahame finaali pääseda. Ootame publikut meid toetama.»

Kalju poolkaitsja Artjom Dmitrijev: «Meid ootab ees raske mäng, kuna Flora on tugev vastane, kuid meil on tugev meeskond, kelle eesmärk on pääseda finaali ning võita karikasari.»

Naiste karikasarjas võõrustab Pärnu JK täna kell 19:30 kodusel kunstmurustaadionil FC Florat. Mängu teenindavad kohtunikud Denis Petrov, Aleksei Smirnov ja Konstantin Otsalu. Homme, 13. mail kell 19 kohtuvad Põlvas Lootospargis kohalik FC Lootos ja Tallinna FC Levadia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles