Venemaa raskekaalupoksija leiti teadvusetuna Berliini metroo rööbastelt

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Denis Boitsov.
Denis Boitsov. Foto: 15rounds.com

Venemaa raskekaalu profipoksija Denis Boitsov leiti eelmisel nädalal teadvusetuna ühest Berliini metrootunnelist ja teda hoitakse haiglas kunstlikus koomas.

29-aastasel Boitsovil olid tõsised peavigastused, talle on tehtud operatsioon ja tema seisund on kriitiline, vahendab Morgenpost.de.

Hetkel pole teada, mis poksijaga juhtus, asja uurib politsei. Metroorongi rööbastel Bismarckstrasse ja Wilmersdorferi jaamade vahel teadvusetuna lamanud Boitsovi leidis üks metroo töötaja. Väidetavalt oli Boitsov alkoholi tarvitanud.

«Teame juhtunu kohta väga vähe, mistõttu ei saa ma ka mingeid kommentaare jagada,» sõnas poksija promootor Kalle Sauerland.

2010. aastal pidid Boitsov tiitlimatšis kohtuma ka Vladimir Klitškoga, ent kaotas enne seda Alex Leapaile ning seetõttu Klitško vastu võimalust ei saanud. Oma profikarjääri jooksul peetud 36 matšist ongi ta kaotanud vaid ühe. Oma viimase matši pidas ta märtsis. Boitsovi treener on Ulli Wegner, ta elab ning treenib Saksamaal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles