Bayerni kapten: mängijad usuvad alati imedesse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pep Guardiola (vasakul) ja Philipp Lahm.
Pep Guardiola (vasakul) ja Philipp Lahm. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liiga poolfinaali korduskohtumises võitis Müncheni Bayern küll koduväljakul 3:2 Barcelonat, kuid finaali jõudsid siiski katalaanid, kuna avamängust oli neil kaasas 3:0 võit. Müncheni Bayerni kapten Philipp Lahm tunnistas, et eilsele mängule vastu minnes uskus tema meeskond imesse ning edasipääsu.

«Mängijad usuvad alati imedesse,» ütles Lahm. «Barcelona on eriline meeskond ning nad kasutasid oma võimalused ära. Meie andsime endast kõik ning näitasime otsustavust. Mängisime täna palju paremini kui avamängus.» Ta jätkas: «Võib-olla said otsustavaks Barcelonas toimunud mängu viimased minutid.»

Bayern pääses eile koduväljakul peetud mängu juhtima seitsmendal minutil, kui täpne oli Medhi Benatia. Neymar tõi omakorda juba 15. minutil tabloole viiginumbrid ning 29. minutil viis omakorda ka Barcelona 2:1 juhtima.

Teisel poolajal suutsid Müncheni meeskonna mehed sahistada Barcelona väravavõrku kahel korral, kui täpsed olid Robert Lewandowski ja Thomas Müller.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles