Tiger Woodsile sai taas saatuslikuks seksisõltuvus

Postimees Sport
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiger Woods
Tiger Woods Foto: SCANPIX

Endine maailma parim golfar Tiger Woods kogus ebameeldivat kuulsust, kui läks aastate eest lahku modellist Elin Nordegrenist. Selgus, et Woods vaevleb seksisõltuvuse küüsis ning ta oli oma kaasat petnud paljude naistega. Daily Mail kirjutab, et samadel põhjustel läks Woods lahku ka Lindsey Vonnist.

Veidi üle nädala tagasi teatas maailmakuulus mäesuusataja Vonn sotsiaalmeedia vahendusel, et pärast kolme aasta pikkust suhet jõudsid nad Woodsiga ühisele otsusele. «Otsustasime Tigeriga, et lõpetame ligi kolm aastat kestnud suhte,» kirjutas Vonn. «Jään alati hindama neid mälestusi, mille koos lõime. Kahjuks on meil mõlemal kiire elustiil, mis sundis meid palju lahus olema. Jään Tigerit austama ja imetlema. Koos oma kauni perekonnaga on ta mu südames alati erilisel kohal.»

Woodsi sõber rääkis Daily Mailile, et tegelikult sai Vonn teada, et tema kallim kohtub reiside ajal teise naisega. «Ta langes taas seksisõltuvuse küüsi,» rääkis Woodsi tuttav. «Lindsey sai sellest naisest teada. Nad kohtusid alati, kui viibisid reisil. Täselt samamoodi oli ka Eliniga.»

Niinimetatud sõber selgitas, et see on Woodsi viis, kuidas pingeid maandada. «Ta ei ole abielus. Ta ei joo ega tarvita narkootikume. See on tema viis pingetega toime tulla,» jätkas ta. «Ta pettis taas, kuid see ei olnud mitte midagi erilist. Ta tõesti lootis, et Lindsey on tema jaoks õige. Kõik läks aga taas nässu. Ta ei saa sinna midagi parata. Tegemist on sõltuvusega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles