Chelsea staar võib suvel Arsenali kolida

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chelsea väravavaht Petr Cech (vasakul) Euroopa liiga võidukarikaga.
Chelsea väravavaht Petr Cech (vasakul) Euroopa liiga võidukarikaga. Foto: SCANPIX

Üle kümne aasta Londoni Chelsea jalgpalliklubi väravat kaitsnud tšehh Petr Cech võib suvel meeskonnast lahkuda. Thibaut Courtois’ saabudes varumeheks jäänud Cech ei taha aga Londonist lahkuda ning tema järgmine tööandja võib olla Chelsea linnarivaal Arsenal.

Tänased Inglismaa ajalehed The Sun ja The Daily Telegraph kirjutasid, et Arsenal on 32-aastasest puurivahist huvitatud ning loodab mehele lähiajal pakkumise teha. Telegraphi andmetel annab Chelsea Cechile valikuvõimaluse, kas soovib klubis jätkata või mitte. Oma roll on mängida ka klubi omanikul Roman Abramovitšil, kelle arvamus võib selles küsimuses samuti otsustavaks saada.

Telegraph kirjutab, et Cechi perekond on end Londonis täielikult sisse seadnud ning Arsenal oleks talle ideaalne variant. Cech on endiselt maailma kõige teravamasse tippu kuuluv väravavaht ning tunduvalt nõrgema klubi vastu ta Chelseat ei vahetaks.

Cech on Chelsea eest pidanud 11 hooaja jooksul 485 mängu. Varem on ta esindanud ka Blšany, Praha Sparta ja Rennes’i meeskondasid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles