Video: Barcelona imeline teekond Meistrite liiga finaali

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barcelona ründekolmik Neymar, Luis Suarez ja Lionel Messi
Barcelona ründekolmik Neymar, Luis Suarez ja Lionel Messi Foto: SCANPIX

Eile selgus jalgpalli Euroopa Meistrite liiga esimene finalist, kelleks on Kataloonia suurklubi Barcelona. Klubi ametlik Youtube’i kanal avaldas emotsionaalse video, kus võetakse kokku meeskonna teekond 6. juunil Berliinis toimuvasse finaali.

Barcelona kuulus F-alagruppi koos Pariisi Saint-Germaini, Amsterdami Ajaxi ja Nikosia Apoeliga. Katalaanid läbisid alagrupi viie võidu ja ühe kaotusega ning jõudisid kindlalt kaheksandikfinaali. Seejärel võideti kahe mängu kokkuvõttes 3:1 eelmise aasta Inglismaa meistrit Manchester Cityt.

Veerandfinaalis mindi taas vastamisi Pariisi Saint-Germainiga ning kahe mängu kõkkuvõttes said katalaanid kindla 5:1 võidu. Poolfinaalis tehti Müncheni Bayerniga asjad klaariks juba avamängus, mis võideti 3:0. Kokkuvõttes oldi sakslastest üle numbritega 5:3.

Täna selgub Barcelona finaalivastane, kui Madridis võõrustab kohalik Real valitsevat Itaalia meistrit Torino Juventust. Itaallastel on avamängust ees 2:1 edu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles