Kolm eestlannat kuuluvad bikiinifitnessis maailma esikümnesse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reet Reimets.
Reet Reimets. Foto: Tõnu Kruusimäe

Äsja avaldatud 2014. aasta bikiinifitnessi maailma amatöörliiga edetabelis on kolm eestlast esikümnes. Tabeli koostamisel on arvesse võetud 11 suuremat eelmisel aastal toimunud fitnessivõistlust ning punktide andmisel arvestatakse võistluse suurust ning osavõtjate arvu kategoorias.

Parima eestlannana on neljandal kohal Kristina Nuut. Üheksandat kohta hoiab Reet Reimets ning kümnes on sügishooaja alguses profikaardi võitnud Egle-Eller Nabi. Tabeli eesotsas platseerumise väärtust tõstab asjaolu, et juba ainuüksi Arnold Classic’u Euroopa võistlusel osales 194 bikiinifitnessi sportlast, vahendab fitness.ee.

Maailma edetabelis neljanda koha omaniku Kristina Nuudi edukaimateks võistlusteks 2014. aasta hooajal on Arnold Classic Euorope’i kuldmedal ning maailmameistrivõistluste hõbe. Üheksandal kohal platseeruva Reet Reimetsa säravamateks tulemusteks aga Euroopa meistrivõistluste, maailmakarikavõistluste ja Balti matši pronksmedal.

Egle Eller-Nabi sai profikaardi sügishooaja algul ja seetõttu jäid olulised punktid amatöörliiga suurvõistlustel saamata. Sellegipoolest on Eller-Nabi koht 2014. aasta amatöörliiga edetabeli esikümnes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles