Juventuse peatreener poolfinaali eel: sellest ei tule normaalne mäng

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Torino Juventuse peatreener Massimiliano Allegri.
Torino Juventuse peatreener Massimiliano Allegri. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liigas selgib täna teine finalist, kui poolfinaali korduskohtumise peavad Madridi Real ja Torino Juventus. Avamängu võitis Juventus 2:1. Täna mängitakse aga Madridis, kus Real on 52 mängu järjest vähemalt ühe värava löönud.

«Tegemist on Meistrite liiga poolfinaaliga ja pinge on väga suur. Sellest ei tule normaalne mäng. Olen praeguse seisu üle õnnelik ning loodan saavutada hea tulemuse ja jõuda finaali. Madrid tahab võita, kuid nad peavad olema ettevaatlikud. Meie oma taktikat ei muuda. Nemad ründavad aga viie mängijaga. Peame olema väga head,» rääkis Juventuse peatreener Massimiliano Allegri uefa.com’ile.

«Oleme teisele järjestikkusele Meistrite liiga finaalile väga lähedal. Unistame taaskord finaalis mängimsiest ja see on meie eesmärk. Peame mängima intensiivselt ja olema keskendunud. Peame vigu vältima ja näitama oma kvaliteeti,» rääkis omalt poolt Reali juhendaja Carlo Ancelotti.

Võrreldes eelmise nädalaga on mõlemad meeskonnad saanud ka olulist täiendust. Nii tunnistas Ancelotti, et mänguvalmis on nende ründestaar Karim Benzema. Allegri sõnade kohaselt saab nende poolel täna aga väljakule joosta Paul Pogba. Mõlemad mehed alustavad täna tõenäoliselt algkoosseisus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles