Madridi Real sõlmis lepingu 15-aastase leedulasega

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Mihkel Maripuu

Madridi Real, kes püüab nädalavahetusel kodus Euroliiga kuldset trofeed, on sõlminud lepingu 15-aastase leedulase Tomas Balciunasega.

Kahemeetrine Tom Balciunas oli hiljuti peetud noorteturniiri Mini Copa suurim staar, tuues seal Reali särgis keskmiselt 25 punkti ja 18 lauapalli ühes mängus, kirjutab basket.ee.

Arvydas Sabonise Korvpalliklubi kasvandik on varemgi tõestanud, et on väärt parima Euroopa meeskonna tähelepanu. Real püüdis leedulast enda ridadesse saada juba mullu, kuid siis takistas seda käiku esiteks välismaalaste limiit ning Leedu poole seisukoht, et aastakese võiks noormees veel Leedu noorteliigas mängida.

Üks Euroopa lootustandavamaid oma vanuseklassi mängijaid tegi lõppenud hooajal kaasa Leedu noorsooliigas (MKL), kus tema nime taha kirjutati keskmiselt 29 punkti, 20,6 lauapalli, 2,2 korvisöötu ning 1,4 blokeeritud viset.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles