Lisaajavärav tõi Rangersile otsustavas mängus konverentsi finaalikoha

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Derek Stepan (nr 21) on äsja saatnud otsustava litri Washington Capitalsi väravavahi Braden Holtby selja taha ja viinud New York Rangersi konverentsi finaali.
Derek Stepan (nr 21) on äsja saatnud otsustava litri Washington Capitalsi väravavahi Braden Holtby selja taha ja viinud New York Rangersi konverentsi finaali. Foto: SCANPIX

Jäähokiliigas NHL jõudis idakonverentsi finaali New York Rangers, alistades poolfinaali otsustavas seitsmendas mängus lisaajal 2:1 Washington Capitalsi.

Huvitava kokkusattumusena sündis Rangersi võiduvärav kõigest kümmekond minutit pärast seda, kui Washingtoni korvpallimeeskond Wizards oli dramaatiliselt kaotanud NBA konverentsi poolfinaalseeria olulise kuuenda kohtumise ja jäänud 2:3 kaotusseisu. Capitalsi kukutas Stanley Cupi konkurentsist Derek Stepan, kui lisaaega oli mängitud 11.24.

Capitals juhtis seejuures nelja võiduni peetavat seeriat 3:1, ent põhiturniiri parim meeskond Rangers võitis kolm viimast kohtumist. Ka otsustavat mängu läks Capitals avakolmandikul Aleksandr Ovetškini väravast juhtima, kuid teisel kolmandikul suutis Kevin Hayes arvulisest ülekaalust viigistada.

Mullu finaalis Los Angeles Kingsile kaotanud Rangers kohtub idakonverentsi finaalis Tampa Bay Lightninguga. Läänekonverentsi finaalis on vastamisi Chicago Blackhawks ja Anaheim Ducks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles