Madridi Reali peatreener: ma ei tea, kas jätkan järgmisel aastal samal kohal

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali peatreener Carlo Ancelotti.
Madridi Reali peatreener Carlo Ancelotti. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpallimeeskonna peatreener Carlo Ancelotti tunnistas, et tahaks ka uuel hooajal samal kohal jätkata, kuid pole kindel, kas talle selleks võimalus antakse.

Reali jaoks on tänavune aasta olnud üsna õnnetu ning seatud eesmärkidest ei suudeta ilmselt täita mitte ühtegi. Esmalt langeti konkurentsist Hispaania karikasarjas, kui jäädi alla linnarivaalile Atleticole. Koduses meistriliigas on Real kaks vooru enne hooaja lõppu teisel kohal, aga kui nende suurkonkurent Barcelona suudab sel nädalavahetusel võita Atleticot, siis kindlustavad nad meistritiitli ja Real võib sellest suu puhtaks pühkida.

Eilse järel langeti lisaks konkurentsist ka Meistrite liigast, kus poolfinaali korduskohtumises mängiti 1:1 viiki Juventusega, kuid avamängu 1:2 kaotuse tõttu jäi finaaliuks Madridi meeskonnale suletuks. Asjade sellise käigu järel tunnistas Reali peatreener Carlo Ancelotti, et ta pole oma töökoha säilimises üleliia kindel.

«Ma ei tea, kas olen järgmisel hooajal siin. Praegu ei ole tulevikust rääkimine üleliia loogiline,» andis Ancelotti mõista, et enne tuleb siiski kodune liigahooaeg ära lõpetada ning alles siis plaane teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles