Mõlemad kompasid, tugevam võitis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman (palliga).
Rain Veideman (palliga). Foto: Kristjan Teedema

13st neli ehk 30,8 protsenti, 30st üheksa ehk 30 protsenti, 45st 16 ehk 35,6 prostenti – need on Tartu Rocki korvpallimeeskonna visketabavuse näitajad vastavalt vabavisetel, kolmepunktivisetel ja kahepunktivisetel ning Rock kaotas Eesti meistrivõistluste finaalseeria avakohtumise tiitlikaitsja Kalev/Cramo vastu 63:77.

Rocki peatreener Gert Kullamäe tunnistas statistikat vaadates, et rahul ei saa olla. «Oli kummaline mäng, kui vaatad neid numbreid, siis kolm minutit enne lõppu oled veel ainult kuuega taga ja mängus täiesti sees,» ütles ta mõtlikult. «Liiga palju kergeid eksimusi. Finaalis otsustavad lihtsad eksimused, kellel neid väikseid vigu vähem koguneb, see võidab,» lisas ta.

Poolaja võitis Kalev viie punktiga, ent kolmanda veerandaja alguses tehti kümnepunktiline vahe sisse ja seda suudeti enam-vähem samana hoida lõpuni. Vaid paaril korral tulid tartlased kuue-seitsme silma kaugusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles