Barcelona asepresident: võime kaotada Messi, Neymari või Suareze

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar (vasakul), Luis Suarez ja Lionel Messi.
Neymar (vasakul), Luis Suarez ja Lionel Messi. Foto: SCANPIX

Barcelona jalgpallimeeskonna majanduslike valdkondade asepresident Javier Faus tunnistas, et nende klubil pole võimalik kõikidele oma staaridele ülikõrget palka maksta ja nii võib tiim ilma jääda mõnest oma suurepärase ründetrio liikmest.

Barca ründekolmik Lionel Messi, Luis Suarez ja Neymar on sel hooajal olnud pidurdamatus hoos ning Fausi sõnul soovib klubi staare hoida oma ridades ka edaspidi, kuid Barcelona asepresident pidi siiski tunnistama, et see ei pruugi osutuda võimalikuks, kui mõni rikkam klubi pakub neile paremat palka.

«Me ei saa enam pakkuda kõige kõrgemat palka,» tunnistas Faus. «Seda suudavad nüüd Chelsea ja Pariisi Saint-Germain,» lisas Barca asepresident, kelle sõnul võib just palganumber saada edaspidi määravaks. «See saab olema meie jaoks keeruline, aga proovime vältida seda, et peaksime Messist, Suarezest või Neymarist loobuma. Kui aga mõnel klubil on võimalus nad suurema palgatšekiga endale osta, siis nad lähevad,» lisas Faus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles