Eston Varusk peatas Kehra

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eston Varusk (kollases) vedas eile Serviti vajaliku võiduni ja nii selgub seeria võitja viiendas mängus.
Eston Varusk (kollases) vedas eile Serviti vajaliku võiduni ja nii selgub seeria võitja viiendas mängus. Foto: Erik Prozes

KÄSIPALL. Veel kümme minutit enne Eesti käsipalli meistrivõistluste finaalseeria neljanda mängu lõppu polnud Põlva Mesikäpa hallis eile selge, kas Kehra meeskond saab hakata pidama tiitlipidu või suudab kodune Serviti seeria 2:2 viigistada. Seisul 19:19 särasid veel tablool viiginumbrid, kuid siis haaras Põlva initsiatiivi ja suutis tänu oma väravavahi Eston Varuski suurepärasele tööle kaitses kehralased kinni võtta ja ise edu sisse mängida – nii kõlas lõpuvile Serviti 25:21 eduseisul ja Eesti meistri tiitli omanik selgub pühapäevases otsustavas kohtumises.

Kui tänavuse finaalseeria teine ja kolmas mäng kuulusid üsna kindla skooriga Kehra meeskonnale, siis eilne, neljas mäng algas sarnaselt seeria avalahinguga tasavägiselt – külalised suutsid küll avapoolajal sisse mängida 9:6 ja 13:9 edu, kuid põlvalased ei lasknud kodusaalis tiitlivankrit liiga kaugele libiseda ja nii lõpetati avapoolaeg Kehra üheväravalises edus 14:13.

Teisel poolajal jätkus mäng sama mustri järgi, kuid omakorda suutis mõnel korral paari väravaga juhtima minna Serviti, kelle väravasuul seisnud Eston Varusk suutis tõrjuda nii Kehra kiirrünnakuid kui seitsme meetri karistuslööke. Kui mängu lõpuni jäi 10 minutit, seisis tablool küll 19:19 viik, kuid seejärel pani Põlva sisse kiirema käigu ja tasuks saadi seeria viigistanud 25:21 võit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles