CSKA peatreener: kontrollisime mängu, aga Spanoulis võttis meilt võidu käest

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dimitris Itoudis.
Dimitris Itoudis. Foto: SCANPIX

Piraeuse Olympiacos sai korvpalli Euroliiga poolfinaalis 70:68 jagu Moskva CSKAst. Olympiacose võidu vormistajaks oli taas kogenud mängujuht Vassilis Spanoulis, kes võttis otsustavatel hetkedel mäng enda peale ja viskas sisse mitu ülirasket viset. Suurt rolli mängis neljandal veerandajal 8-punktilisest kaotusseisust välja tulemises ka Kostas Sloukas, kes tegi veerandaja keskel korduvalt skoori.

CSKA peatreener Dimitris Itoudis tõdes, et nemad kontrollisid mängu, ent Spanoulise visked võtsid neilt võidu. «Meie jaoks muidugi halb tulemus. Kontrollisime mängu ja mängu tempot, olime neljandal veerandaja keskel veel kaheksaga peal, aga otsustavatel hetkedel tegi Spanoulis oma visetega ikka mängu ära ja võttis meil võidu käest. Uskuge mind, see kaotus on raske taluda, aga tuleb pronksimänguks end taas kokku võtta. Ootasime enamat ja tahtsime finaalis mängida,» rääkis Itoudis pressikonverentsil.

«Spanoulise vastu on muidugi kaitses raske, ta ongi kvaliteediga mängija, suurema osa mängust saime kaitses hästi hakkama,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles