Sel nädalavahetusel sõidetakse Pärnus Eesti karika nimel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Kaspar Taimsoo (vasakult), Tõnu Endrekson, Sten-Erik Anderson ja Allar Raja.
Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Kaspar Taimsoo (vasakult), Tõnu Endrekson, Sten-Erik Anderson ja Allar Raja. Foto: Fred Killing

Sel nädalavahetusel, 16.-17. mail, toimuvad Pärnus sõudmise eestikarikavõistlused ning omaaegse Pärnu spordijuhi ja sõja järgse sõudeelu taastaja Erich-Wilhelm Seileri memoriaalvõistlus.

Karikavõistlused toimuvad laupäeval ning stardivad kohe finaalsõitudega. Avasõna kell 14 saavad A-klassi tütarlapsed paarisaeru kahepaatidel. Päevakava lõpetab kell 17.15 lähte saav noormeeste A-vanuserühma ühepaatide finaal.

Põnevaid sõite võib ennustada mitmeid: põhitähelepanu saab oleme meeste paarisaeru kahepaatidel, sest kõik meie Euroopa meistrivõistlusteks valmistuvad koondislased võtavad jõuproovil osalemist tugeva tühjendustreeninguna.  Nii on stardis 2009. aasta maailmameistrivõistluste pronksimehed Allar Raja ja Kaspar Taimsoo, Pekingi OM-hõbe Tõnu Endrekson koostöös noore neljapaadikolleegi Sten-Erik Andersoniga ning Euroopa meistrivõistlustel kahesel startivad Kaur Kuslap ja Andrei Jämsä. Oodatud vastasseis stardib kell 15.45.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles