Madridi Real ja Manchester United on lähedal suurtehingu vormistamisele

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David de Gea (vasakul) ja Iker Casillas
David de Gea (vasakul) ja Iker Casillas Foto: SCANPIX

Hispaania ja Inglismaa meedia kirjutavad üha kindlamas kõneviisis, et Manchester Unitedi jalgpalliklubi väravavaht David De Gea liitub suvel Madridi Realiga.

Väidetavalt on mängija Realiga isiklikes tingimustes juba kokku leppinud, kuid nüüd peavad klubid mõlemale sobiva üleminekusumma leidma. Marca kirjutab, et ilmselt oleks Real välja käima umbes 30 miljonit eurot. Samas on De Gea väärtust hinnatud ka 50 miljonile. Hinna puhul saab ilmselt otsutavaks väravavahi agendi Jorge Mendesi tegutsemine – mehel on väga head suhted nii Madridi kui Manchestei meeskonna juhtidega ning ilmselt püüab ta leida kuldse kesktee.

24-aastase de Gea leping Manchesteri klubiga kehtib järgmise hooaja lõpuni, kuid juba jaanuaris avaldas ManU peatreener Louis van Gaal lootust, et ehk seda kontrahti peagi pikendatakse. Siiski pole seda seni juhtunud ja van Gaali sõnul on pakutud väravavahile suuri summasid.

«Lepingu pikendamine võib alati aset leida. Mina ei saa neid asju otsustada. Selles olukorras on mängija boss ja see on tema otsus,» sõnas van Gaal. «Lepingu kohta tuleb küsida Davi de Gea käest, mitte minu. Tema peab allkirja andma. Oleme talle pakkunud väga palju raha.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles