Varrak: kui me nii edasi viskame, läheb tiitel Tartusse

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Varrak.
Alar Varrak. Foto: Tairo Lutter

Kalev/Cramo korvpallimeeskonna peatreener Alar Varrak nentis pärast Eesti meistriliiga finaalseeria teises kohtumises Tartu Rockilt saadud kaotust, et see polnud lihtsalt Kalevi päev. «Kui vaadata tehnilist protokolli, treenerite tegutsemist, mängijate individuaalseid sooritusi, mõnda kohtunike otsust ja saalis valitsenud õhkkonda, siis tuleb tunnistada, et täna oligi Tartu päev,» lausus ta.

Varraku hinnangul mängis Rock kaitses väga hästi ning Kalevi pallurid ei leidnud nende vastu häid viskeid. «Vähemalt pooled meie visked olid punnitatud,» sõnas ta. «Kui me nii edasi viskame, tuleb tiitel Tartusse.»

Rock murdis täna viimaste aastate finaalseeriate needuse ja võttis võidu 68:61. Kalevi mängu rikkus kehv viskepäev, lisaks sai Rocki kaitse väga hästi hakkama nende mängujuhi Scott Machado mängutuju rikkumisega. «Machado vastu on varemgi nii mängitud, kuid seni on ta suutnud kuidagi nendest olukordadest välja tulla,» rääkis Gregor Arbet. «Meie mäng käib väga palju läbi tema, aga täna ei saanud ka keegi teine sisse.»

Varraku hinnangul oli finaalseeria teine mäng Machado tänavuse hooaja teise poole viletsaim esitus. Mängu jooksul pidas peatreener brasiillasest mängujuhiga maha mitu tulist vestlust, kuid seekord polnud sellest abi.

«Ta on meid läbi hooaja väga palju aidanud ja treenerina on mul temaga väga hea klapp. Ta pole ju tegelikult paha mängija… lihtsalt täna olid asjad halvasti,» tunnistas Varrak.

Finaalseeria on nüüd viigis 1:1, kolmas mäng peetakse esmaspäeval Tallinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles