Kullamäe: ootasin seda võitu väga kaua

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki ja Kalev/Cramo vaheline teine finaalmäng
Tartu Rocki ja Kalev/Cramo vaheline teine finaalmäng Foto: Margus Ansu

Tartu Rocki korvpallimeeskonna peatreener Gert Kullamäe tunnistas, et koduse meistriliiga finaalseerias Kalev/Cramo üle saadud võiduga langes tal justkui kivi südamelt – viimased 17 finaalseeria kohtumist oli Rock Kalevile kaotanud, täna saadi lõpuks võit. «Kindlasti on see võit väga tähtis just nendele meestele, kes aastaid Rockis mänginud – usun, et see võit võib neile mõjuda väga hästi,» lausus Kullamäe. Rock alistas kodusaalis Kalev/Cramo 68:61 ja viigistas finaalseeria seisu.

«Mängu eel ei näidanud me meestele eelmise kohtumise videot, vaid lasime nende peadel puhata. Tegelikult mängisid nad juba esimeses kohtumises nii nagu kokku leppisime, kuid eemalt ei pandud viskeid sisse. Täna olid meestele täpselt samad nõudmised,» rääkis Kullamäe.

Tegelikult polnud Rocki kaugvisked ka seekord hiilgavalt täpsed, kuid kaitses saadi kalevlastega hästi hakkama ja lõpuks oldi ka rünnakul pisut kindlamad. Eredalt kerkisid esile Tanel Kurbas ja Kristen Meister, kes mängisid olulist rolli kaitses ja olid ka tartlaste suurimad korvikütid. Meistri käik oli Rockile hädavajalik.

«Olen juba paar kuud treeningutel näinud, kuidas ta suudab mängida, nüüd näitas ta seda ka mängus,» kiitis Kullamäe. «Treeneri jaoks on ta hea materjal – kuulab ja teeb asju nii nagu kästakse. Viimasel ajal on ta aga hakanud lisaks ka sisse viskama. Üks noor mängumees on meil igatahes juures.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles