Vihane Rain Veideman: jooksime peaga vastu seina

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman (palliga).
Rain Veideman (palliga). Foto: Margus Ansu

Kalev/Cramo korvpallimeeskond kaotas Eesti meistriliiga teises finaalkohtumises võõrsil Tartu Ülikool/Rockile 61:68 ja nelja võiduni peetav seeria on nüüd 1:1 viigis.

Kalevlaste tagamängija Rain Veidemani hinnangul jooksis meeskond lati alt läbi. «Olime s**akotid! Panime kolmeseid väga halvasti (24-st 3), aga kes mängu nägid, said aru, et meil jäi kõigest puudu,» pahandas ta pärast kohtumist.

 

Mis valesti läks? «Algus oli enam-vähem, siis jäime taha ja muutusime ebakindlaks. Me ei suutnudki enam oma asju käima saada. Jooksime vaheldumisi peaga vastu seina,» ütles Veideman. Ta nõustus väitega, et võib-olla oli tähtsates mängudes Rocki vastu kaotusseisu jäämine Kalevi jaoks harjumatu olukord, mida väga tihti ei kogeta.

 

Kõige rohkem üritas mängu päästa kalevlaste mängujuht Scott Machado, kes tabas 21-st väljakult sooritatud viskest vaid kuus ja tegi seitse pallikaotust. «Eks ta pidi proovima midagi ette võtta, aga ei tulnud välja. Keegi pidi vastutuse võtma,» polnud viie punktiga piirdunud Veideman meeskonnakaaslase suhtes ülemäära kriitiline.

 

Seeria kolmas kohtumine peetakse esmaspäeval Tallinnas ja Veideman usub, et selleks ajaks on tiim ümber sündinud. «Homseks on juba kaotus unustatud. Ega üks kaotus ei tähenda veel midagi hullu, seeria läheb edasi. Aga kõige rohkem teeb vihaseks see, et kaotasime niivõrd kehva mänguga. Oleks me hästi mänginud, oleks teine asi olnud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles