Janar Talts: kaotusteseeria katkemine ei tähenda minu jaoks midagi

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Talts (vasakul).
Janar Talts (vasakul). Foto: Margus Ansu

Tartu Ülikool/Rock võitis Eesti korvpallimeistrivõistluste finaalseeria teises kohtumises koduväljakul Kalev/Cramot 68:61 ja viigistas seeria 1:1 peale. Rocki ühe liidri Janar Taltsi arvates oli meeskond täna aktiivsem.

«Tulime täna erksamalt peale, olime teravmad. Hea märk, et teenisime võrreldes esimese mänguga rohkem vabaviskeid ja panime neist enamuse sisse. Täna vilistati meie kasuks need vead ära, mida eelmine kord mitte,» ütles Talts pärast mängu lõppu.

 

Paranes ka Rocki kaitse. «Kui lasime 77 punkti asemel 61 visata, siis järelikult pidime kaitses paremini mängima. Midagi erilist me ei teinud ja aitas ka see, et Kalev pani päris palju mööda. Aga see ongi kaitse põhimõte, et sundida vastaseid eksima,» rääkis Talts.

 

Tänase võiduga murdis Rock kalevlaste pika seeria - finaalis oli Kalev alates 2011. aastast võitnud Rocki vastu 17 mängu järjest. «Kindlasti annab see võit meile palju juurde, aga see võiduseeria katkemine mind ei huvita. Mul on jumala p****i, kas saame tappa 4:0 või 4:1. Kui me jälle finaali kaotame, siis mida see üks võit annab? Mitte midagi! Need numbrid on ainult ajakirjanikele tähtsad,» sõnas Talts.

Seeria kolmas kohtumine peetakse esmaspäeval Tallinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles