Kink seljatas Anieri ja jõudis Euroopasse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Kink.
Tarmo Kink. Foto: SCANPIX

Šotimaa jalgpalli kõrgliiga eelviimases voorus läksid vastamisi Tarmo Kingi ja Henri Anieri tööandjad, eestlastest sai rõõmustada vaid üks.

Algrivistusse kumbki eestlane ei kuulunud ja küsimus oli, kes ja millal vahetusest sekkub. Kink võitis selle lahingu selgelt, sest Anier jäi pingile mängu lõpuni, kuid individuaalselt ei ole suureks rõõmustamiseks põhjust ka 84. minutil sekkunud Kingil, vahendab Soccernet.ee.

Küll oli põhjust rõõmustada kollektiivselt, sest koduplatsil mänginud Inverness võttis teise poolaja väravatest 3:0 võidu, samal ajal tähistati tribüünidel rannapallide ja sombreerodega klubi ajaloo esmakordset eurosarja pääsemist.

Raskemaks muutis see aga Anieri tööandja Dundee Unitedi lootuse tagasi Euroopasse pääseda, sest viimase vooru eel ei ole saatus enam ainult nende kätes: Dundee derbist tuleb nädala pärast võtta kõik kolm punkti ja loota, et St. Johnstone ei suuda võõrsil Aberdeeni alistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles