Video: Konstantin Vassiljev lõi Poolas kaunist karistuslöögist värava

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev.
Konstantin Vassiljev. Foto: Gliwice Piast

Poola kõrgliigas tegi üle pika aja skoori Eesti jalgpallikoondise keskväljamees Konstantin Vassiljev, kui keerutas Gliwice Piasti kohtumises Chorzowi Ruchiga vastaste võrku ilusa karistuslöögi.

Piast asus mängu Vassiljevi 19. minuti tabamusest juhtima, kuid 60. minutil oli vastaste poolelt täpne Michal Efir ja mäng lõppeski 1:1 viigiga. Algkoosseisu kuulunud ja alles mängu normaalaja viimasel minutil puhkama vahetatud Vassiljevile oli sel hooajal tegu teise liigaväravaga, viimati sai ta jala valgeks novembris.

Ekstraklasa tabelis, mis jagati 30 vooru järel pooleks, jätkab Piast nüüd mänge tabeli kaheksa alumise meeskonna hulgas. 32 vooru järel ollakse seal kolmandal ehk kogu liiga kokkuvõttes 11. kohal, tulevaks hooajaks langevad esiliigasse kaks viimast. Väljakukkumistsoonist lahutab Piasti vaid kaks punkti, ent samas on ka üheksas koht kõigest kolme punkti kaugusel. Hooaja lõpuni jääb mängida veel kuus vooru.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles