Kehra läheb mängima meeskondlikult, Serviti läheb distsipliini abil tiitlit võitma

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti ja HC Kehra neljas finaalmäng.
Põlva Serviti ja HC Kehra neljas finaalmäng. Foto: Erik Prozes

Täna selgub Eesti meister käsipallis, kui Kehra spordisaalis kohtuvad kohalik meeskond ja Põlva Serviti. 

«Loodetavasti oli see meie poolt kogu seerias kõige kehvem esitus,» sõnas Kehra/Horizon Pulp&Paperi peatreener Jüri Lepp seeria neljanda mängu kohta, mille Kehra kaotas 21:25. «Me ei suutnud arvulist ülekaalu normaalselt realiseerida, teenisime ise palju kaheminutilisi karistusi ning jäime hätta nende puurivahi Eston Varuskiga.»

Kehralased käisid Põlvas kerget vigastust ravinud Marko Slastinovskita. «Otsustavaks kohtumiseks on ta rivis,» ütles Lepp, kelle hinnangul seeria viimases matšis suurt mänguilu oodata pole. «Kaalul on meistritiitel ja ilmselt tuleb närviline kohtumine. Peame säilitama rahu ning tegutsema meeskondlikult,» lisas Lepp.

Serviti juhendaja Kalmer Musting otab oma hoolealustelt stabiilsust. «Meie mängupilt on kõikunud nii kohtumiste siseselt, kui seerias üldiselt,» lausus Musting. «Eelmises mängus tegutsesime kaitses kollektiivselt ja suutsime rünnakul juurde panna. Kriisimomentidel aitas meid Varusk ning tähtsaid väravaid viskas Raiko Rudissaar. Kehra eeliseks on koduväljak, kuid loodan, et kohale saabuvad Serviti fännid innustavad meid,» rääkis Musting. «Mäng on tähtis, aga ma arvan, et mehed ei mõtle üle. Peame väravavahitöö ja kaitse kohe käima saama, mis aitaks meid ka rünnakul. Lisaks sellele on tähtsal kohal distsipliin ning individuaalsed sooritused.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles