Liivaku treener Hispaanias: tal on piisavalt talenti, et kõrgliigas mängida

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rubén Reyes Díaz.
Rubén Reyes Díaz. Foto: Erakogu

Hispaania tugevuselt neljandas liigas palliva Eesti jalgpalluri Frank Liivaku koduklubi Alcobendas Sporti peatreener Rubén Reyes Díaz ütles intervjuus Postimehele, et 18-aastane eestlane on piisavalt andekas ja töökas, et kõrgel tasemel mängida.

«Frank on meeskonna noorim liige ja nüüdseks meeste mänguga harjunud ning saab kenasti hakkama, ega ta muidu täismänge kaasa ei teeks. Tal on suurepärane tehnika, ta on töökas ja tal on kõik eeldused, et mängida Hispaania meistriliigas,» rääkis juhendaja. «Sellist poissi on rõõm treenida ja usun, et ta jõuab kaugele.»

Reyes Díaz on ise samuti tipptasemel mänginud, kuuludes aastaid Hispaania meistriliiga ehk La Liga erinevate klubide ridadesse (Real Oviedo, Villareali, Rayo Vallecano).

Liivak aitas oma koduklubi Alcobendase üleminekumängudele kõrgemasse liigasse, kui täna mängiti 1:1 viiki Mostolese meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles