Põlva tõmbas käsipalliloteriilt kuldse võidu

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HC Kehra(sinises) - Põlva Serviti
HC Kehra(sinises) - Põlva Serviti Foto: Tairo Lutter

Pole kahtlust – see oli finaalide finaal… otsustav viies mäng, lisaaeg, palju kaheminutilisi karistusi, kollaseid kaarte ja saatuslik eemaldamine. Ja lõpuks võitjate, Põlva käsipallurite ja nende fännide ühine võidujoovastus, vägev emotsioon. Või mis mängijad, Põlva peatreeneril, karjääri jooksul ilmselt kõike näinud ja kogenud Kalmer Mustingulgi olid pärast lõpuvile kõlamist silmad märjad.

«Väga hea meel! Sellisest raskest seisust välja tulla… mitte ainult see, et olime seerias 1:2 taga, vaid tegelikult oli ju mäng lagunenud ning keeruline oli meeskonda uuesti tööle saada ja enesekindlust taastada,» õhkas Musting, kuldmedal kaelas ja hing juba pisut rahunenud. Töö oli tehtud, Serviti alistas Kehra karukoopas väljakuperemehed lisaajal 34:30 ja võitis seeria mängudega 3:2.

Otsustava finaalmängu märksõnaks olid karistused. Kehra pääses esimesel poolajal näiliselt kergelt juhtima, kuid teisel poolajal teenis üks nende liidreid Marko Slastinovski kolmanda kollase kaardi ning pidi mängust lahkuma. Põlva kasutas tekkinud olukorra ära ja pääses ise kahe väravaga juhtima, kuid seegi polnud veel kõik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles