Eestlased tegid fitnessi EMil suurepärase etteaste ja võitsid kolm medalit

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristina Koroljak ja Endla Vaher (paremal).
Kristina Koroljak ja Endla Vaher (paremal). Foto: fitness.ee

17. mail toimunud Euroopa meistrivõistlustel fitnessis võistles neli eestlast. Kristina Koroljak ning Endla Vaher said kaela kuldmedali, Oleg Anissimov hõbemedali ning Johanna Lond saavutas 4. koha.

Fitness on spordiala, mis koosneb vabakavast (tantsuline jõuelementidega etteaste) ning kehavoorust, kirjutab fitness.ee.

Juunioride fitnessis saavutas Johanna Lond 4. koha. eestlanna saavutas ka eelmisel aastal juunioride Euroopa meistrivõistlustel neljanda koha.

Kristina Koroljak võitis kuldmedali fitnessis alla 163 cm pikkuste naiste kategoorias. Koroljak on nüüdsest kolmekordne Euroopa meister!

Fitnessis üle 163 cm pikkuste naiste seas võidutses Endla Vaher. Tema esimene hooaeg täiskasvanute kategoorias on alanud suurepäraselt. Vaher on kahekordne juunioride Euroopa Meister fitnessis.

Naiste fitnessi Euroopa absoluutne meister valitakse lühema ning pikema kategooria võitjate seast. Sel korral oli õnn valikus näha kahte Eesti neidu - Kristina Koroljaki ning Endla Vaherit. Absoluutse Euroopa meistri tiitli võitis lühemas kategoorias võistelnud Koroljak.

Varasemalt nii Euroopa meistriks kui ka maailmameistriks tulnud Oleg Anissimov saavutas sel korral meeste fitnessi kategoorias hõbemedali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles