Reali peatreener: meil on palju staare, aga nad mängivad meeskonnana

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali ja Piraeuse Olympiacose finaal. Pablo Laso.
Madridi Reali ja Piraeuse Olympiacose finaal. Pablo Laso. Foto: SCANPIX

Madridi Reali 20-aastase vaheaja järel Euroliiga tiitlini viinud Pablo Laso ütles finaalijärgsel pressikonverentsil, et Realis on küll palju staare, ent nendest on moodustunud meeskond.

«Raske on sõnu leida, olen õnnelik ja uhke oma mängijate üle. Meil oli sel hooajal raskeid aegu - oli vigastusi ja valusaid kaotusi, aga jäime meeskonnana kokku. Minu jaoks on kõik minu 13 mängijat staarid. Staaridest tuleb aga teha meeskond ja seda olen püüdnud Madridis teha ja see on õnnestunud. Seejärel hakkavad kõik sind austama.»

Laso sõnul oli Realil Olympiacose liidri Vassilis Spanoulise jaoks kindel plaan ja Spanoulis viskas vaid kolm punkti. «Minu mängijad ei laskunud Spanoulisel rünnakut jooskma saada, panin teda kaitses võtma viis erinevat mängijat ja see tõi edu. Kui ühe mehe vastu õpib ta kiiresti ära, kuidas rünnata, siis viie erineva mängija puhul on seda keerulisem teha,» rääkis Laso.

Madridi Reali ridades Euroliiga võitjaks kroonitud leedulane Jonas Maciulis sõnas pärast finaali, et mingeid pingeid ta ei tundnud. «Ma olen Leedust, seal on korvpallur pingetega harjunud,» sõnas ta naerdes. «Teame, et oleme tugev meeskond, ent teadsime ka seda, et Olympiacos võitleb alati lõpuni,» lisas ta.

Maciulis sekkus finaalis vahetusest väga hästi ja viskas 9 punkti. «Meil on nii palju nii häidmängijaid, et minule pöörati lihtsalt vähem tähelepanu ja mul jäi vaid üle sisse visata,» jäi ta tagasihoidlikuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles