Endine Barcelona väravavaht: kõik tahavad Madridi Reali eest mängida

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victor Valder ManU eest väljakul.
Victor Valder ManU eest väljakul. Foto: SCANPIX

Jalgpallimaailmas on hetkel kuumaks teemaks Manchester Unitedi jalgpallimeeskonna väravavahi koht, sest kuulduste järgi siirdub praegu seal mängiv David de Gea Hispaania liigasse Madridi Reali puuri valvama. Reali konkurendi Barcelona väravavahina mänginud Victor Valdes teatas, et mõistab de Gea ambitsiooni, sest kõik tahavad just Madridi meeskonda kuuluda.

24-aastane de Gea mängib ManUs alates 2011. aastast ning enne seda esindas ta Madridi Atletico värve. Sel suvel võib andekas hispaanlane aga siirduda Atletico linnarivaali Madridi Reali ridadesse, sest väidetavalt on Real väga huvitatud uue väravavahi muretsemisest ning just de Geast.

De Gea järel on ManUs hetkel teiseks väravavahiks Victor Valdes, kes kommenteeris oma ametivenna võimalikku lahkumist klubist ning leidis, et Reali siirdumine on igati loogiline. «Real, Barcelona ja ManU on maailmas kolm kõige suuremat klubi. Kõik tahavad nende eest mängida, aga see on küsimus Davidile. Mina ei saa sellele tema eest vastata, ma ei tea, kas ta on lahkumas või mitte,» selgitas Valdes olukorda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles