Kurbas: Kalev/Cramo on täiesti uudses seisus

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo - Tartu Rock.
Kalev/Cramo - Tartu Rock. Foto: Tairo Lutter

Eelmisel neljal aastal Eesti korvpallimeistrivõistluste finaalseerias Kalev/Cramol 0:4 kaotanud Tartu Rock on tänavust seeriat asunud mängudega 2:1 juhtima. Rocki mängumehe Tanel Kurbase sõnul oli eelmises kohtumises saavutatud võit nende jaoks väga oluline ja see mängis rolli ka täna.

«Eelmine mäng andis meile kõvasti energiat ja eneseusku juurde. Ebakindlus on kadunud,» rääkis Kurbas seeria muutunud seisust. «Nemad ei ole mitu aastat sellises olukorras olnud ja vahelduseks peavad nemad nüüd tagaajaja rollis olemas. Kindlasti avaldab see neile mõju.»

Kurbas on rahul ka enda sooritustega finaalseerias. «Enda tunne on hea. Olen finaalseeriaks jõudnud hooaja parimasse vormi. Poolfinaalides olid jalad juba all head, kuid vise oli krobeline. Nüüd on ka vise järgi tulnud,» märkis täna 19 punkti visanud Kurbas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles