Ootamatu pööre – Rock asus finaalseeriat juhtima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo - Tartu Rock.
Kalev/Cramo - Tartu Rock. Foto: Tairo Lutter

Kas Eesti korvpallis on tõesti oodata paleepööret? Kui Tartu Rock sai laupäeval pärast pikki aastaid finaalseerias esimese võidu, võis seda pidada lihtsalt õnnelikuks päevaks. Eile alistas aga Rock Kalev/Cramo juba teist korda järjest – võõral väljakul oldi üle 77:66 ja vastupidiselt igasugu spetsialistide ennustustele asuti nelja võiduni peetavat seeriat juhtima 2:1.

Hoolimata eduseisust ei taha tartlased võtta oma õlule soosikukoormat. «Vaatamata kõigele on Kalev ikkagi finaalseeria soosik. Kuid teame, kui suudame 35 minutit mängus püsida, siis viimased viis minutit on nagunii loterii ja siis võib kõike juhtuda,» lausus Rocki kogenud mängujuht Tanel Sokk.

Rocki habetunud peatreener Gert Kullamäe püüdis samuti meeskonda liigsetest pingetest hoida. «Meil pole midagi kaotada, hoopis vastastel on nüüd peal korralik surve,» sõnas Kullamäe. «Meie jaoks on olukord harjumatu, kuid kindlasti ei tohi me tõusta pilvedesse ja hakata endale midagi ette kujutama.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles