BBC: Liverpooli noor ründeäss plaanib suvel klubist lahkuda

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raheem Sterling.
Raheem Sterling. Foto: SCANPIX

BBC teatas oma Twitteri kontol, et Liverpooli ründestaar Raheem Sterling on otsustanud suvel meeskonnast lahkuda ja kavatseb peatreener Brendan Rodgersit sellest ka lähiajal teavitada.

20-aastane ründeäss teatas märtsikuus, et ei kavatse koheselt oma lepingut pikendada, vaid ootab suveni ja vaatab seejärel, kas jätkab Liverpoolis. Noore staari selline käitumine pani huvituma mitmed suurklubid ja nii sahistati kuluaarides, et nii Madridi Real, Müncheni Bayern, Arsenal kui ka Manchester City Sterlingust huvitatud.

Nüüdseks ongi Liverpooli ründaja BBC väitel otsustanud, et tahab mängida mõnes teises meeskonnas, sest väidetavalt on Sterling pettunud Liverpooli poolses käitumises ja eelkõige selles, et klubi ei ole teda piisavalt kaitsnud meedia poolt tulnud kriitika eest. Väidetavalt on Sterling küll lahkumisotsuse teinud, kuid tiimi peatreenerile Brendan Rodgersile seda veel teatanud pole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles